Asia Mega Indicator

Asia Mega Indicator

Asia Mega Indicator

elke enkele dag handelaar wat bestaan, is op soek na die perfekte scalping aanwyser dat een ding wat u die voorpunt gaan gee om 'n beter handelaar te wees, ek is hier om u te vertel dat daar geen magiese aanwyser is wat elke keer 100 korrek is om u te gee nie 'n 100- winskoers, maar ek sal u 'n gratis

 aanwyser wys om u scalping na 'n volgende vlak te neem welkom terug na die kanaal, almal my naam se artie en dit is die bewegende gemiddelde, 'n program waar ons alles bespreek om te hou jy 0.winsgewend op 'n konsekwente basis so as julle weet ek is 'n groot fan van aanwysers Ek glo dat

 rekenaars is daar in plek om jou inligting wat jy nie gereeld kan sien nie omdat jy nie die vaardigheid stel het nog of gee jy kan nie bereken soveel inligting as 'n rekenaar kan dus as jy my vorige video gekyk oor die doen 'n volledige uiteensetting van naakte handel opstel van jou ondersteuning en

 weerstand vlakke teken jou tendens lyne en kry jou inskrywings op grond van die inligting ste jw.org af jy weet hoe om sonder enige aanwysers te handel, en as jy nou 'n aanwyser bo- op die strategie gooi, 

sal dit jou perfekte toegangspunt vir elke handel wees, so sonder om nog 18 jaar aan te knoop, laat ons op die rekenaar spring. gaan u presies wys hoe u dit opstel en hoe dit geskep is, so dit is presies dieselfde

 grafiek wat ek in my vorige video gedoen het, wat die ondersteuning en weerstandsvlakke opmerk, en dan wys u die tendenslyne en breek en neigings god ek hou van koffie, so wat ek normaalweg doen

 nadat ek al hierdie kaarte opgeteken het , sit my aanwysers nou aan as u ' n gratis weergawe van die handelsaansig het, is u baie beperk tot die hoeveelheid aanwysers wat u op u maksimum aantal kan

 plaas, is drie i ' vyf gesukkel vir 'n rukkie om julle te wys 'n ordentlike manier om die opstel van jou kaarte net die gebruik van drie aanwysers maar nou is dit nie meer 'n probleem laat my jou wys hoe dit gebruik word om te gaan ek gebruik om drie stryk bewegende gemiddeldes sit so ek sou moet hierdie

 thr klik ee keer en dit sal onmiddellik al drie u aanwysers opneem, dan sit ek 'n rsi op, dan die stogastiese rsi en dan die verswelgende kersaanwyser op die oomblik, dit is ses aanwysers op u grafiek om u te help om 'n beter toegang te kry en dit is te veel om nie Almal kan soveel aanwysers hê, dan moet u die instellings vir elkeen daarvan aanpas om dit spesifiek te maak vir die manier waarop ek in


 my video's onderrig en nou amptelik vanaf gisteraand is dit nie meer 'n probleem nie, want nou het ons die bewegende gemiddeldes amptelike gratis aanwyser in die handelsaansig, so laat ek al hierdie

 gemors uitvee en u presies wys hoe u dit kan opstel, sodat in die beskrywing van hierdie video 'n skakel na die onenigheidsgroep sal wees, dit is hier in die beskrywing, sodat u gaan klik wys meer in die beskrywing en hier is daar 'n uitnodigingskakel na die bewegende gemiddelde amptelike


 onenigheidsgroep. U gaan op die skakel klik. Dit sal u na onenigheid neem as u nog nie 'n rekening het nie, dit is regtig baie k en maklik om aan te meld en om toegang tot die groep te kry, hoef u net ' n vinnige verifikasie te doen om seker te maak dat u eintlik 'n mens is en nie ' n robotbedrieër nie, sodra u

 die verifikasie doen, is daar verskillende kategorieë, dit is hier Ek plaas my nuwe video's elke dag dat ek 'n video doen, ander aankondigings wat ek vir julle wil vertel, ons het 'n algemene kletskamer. 4x

 kamer-kripto-kamer- indekse. Kamer kommoditeite as u olie en goud verkoop, ons het 'n kamer spesifiek vir beginners vir mense wat sukkel met die basiese beginsels ' n volledige gedeelte van

 getuienisse verskillende sigblaaie die beste makelaars om te kies en my gunsteling plek om te gesels, is die gesprek buite die onderwerp. Ons praat oor fietsrekenaars vakansies wat buite in die park sit en speel, dit is waar die aksie plaasvind en dit is waar ek die meeste van my tyd spandeer, so dit is net 'n

 kort oorsig van die onenigheidsgroep, maar hier in die eerste oortjie, waar daar tma onderaan staan, hier is die tma- aanwyser wat u wil hê t o doen is om op elkeen van hierdie skakels te klik en dit sal u

na die handelsaansig neem om u die presiese aanwyser te wys en hier, as u net 'n bietjie afrol, klik u op hierdie voeg by die gunsteling aanwysers, u gaan dit doen vir beide skakels klik nou op die blou knoppie net om probleme te voorkom , verfris die bladsy bo-aan. Klik op die soekbalk van aanwysers

 en hier in u gunstelinge moet dit verskyn , dit word die arty- en tma- divergensie- aanwyser genoem. en hulle sal op u grafiek gegooi word , u hoef nie een van die instellings aan te pas nie. Al die instellings

 hier is die presiese instellings wat ek in elkeen van my video's het van hoe ek wil hê dat my aanwysers goed is om vinnig som my strategie op as ons hoër is as die 200- tydperk bewegende gemiddelde wat

 ons soek, koop as ons laer is as die 200-tydperk van die bewegende gemiddelde. Ons is op soek na selle op hierdie aanwyser. U kry die wit lyn wat die bewegende gemiddelde van die 21-tydperk is, die

 groen lyn wat is die 50 perio d bewegende gemiddelde 'n bykomende 100-tydperk bewegende gemiddelde, wat die geel lyn is, en die rooi lyn, wat die 200-periode is, bewegende


Note: Rar password in video


Please test this indicator on your practice demo account.
and you'll identify that if it’s good for you. then,
 you'll attend real trading and use this indicator.
You can download this binary indicator by clicking the button below.Post a Comment

0 Comments